高校IGSコース2年生 海外研修(TMP)レポート③

投稿日2023/7/13

Morning!

We had a good opportunity to see around in UCLA today.

They have the many historical buildings.

We were able to get into the inside of the library for the first time.

We are still fine having the different sight of their culture here in USA.

WE need to go for ourselves even though our world faces a complicated phase at the moment.

Well, go for UCLA!

GO FOR SHOINs!  GO FOR IGS!!

By M&M 2023.7.12①