高校IGSコース2年生 海外研修(TMP)レポート⑨

投稿日2023/7/18

Morning, Shoins!

We’ve just moved to Seattle from LA by flight.

We’ve started the program we call TMP.

We try as much as possible because we are still young, but we feel tired sometimes so…

WE need greens or shoWIN子-chan and so on…

Fine with shoWIN子-chan !

Thanks for your support, juniors !!

By M&M 2023.7.17